Den händelserika dagen...

Kl. 8.40 (!) ringer en pigg Fasu o vill att vi ska gå till 1R+K på morgonmål. Detta hade jag också planerat att vi skulle göra...kl. 10 (!)...men denna gång vann Fanny kampen så det var bara för mig att stiga upp och cykla iväg. Och MUMS vilket morgonmål det blev! Studerande-budgeten är ju inte riktigt till för lyxiga morgonmål på café, men ibland får man vel?

Ett rum och kök ligger rakt ovanför pentik för er som inte visste, och det är verkligen värt ett besök. Där är mysfaktorn på hög nivå!

 

Sedan fortsatte min och Fasus lilla äventyr. Det blev en snabbvisit till tritonia och så blev vi lite shoppingsugna och bestämnde oss för att göra en liten trip till Stenhaga (det heter vel så?) till GB galleria. Jag hade själv aldrig varit där förr och tyckte det var riktigt mysigt. Inte alls lika stressigt som i centrum. Hittade bl.a nya jeans (o nej mamma ja köpte inget jätte onödigt ;) )

SEEDAN fortsatte den aktiva dagen i handarbetets tecken. Japp, hade planerat att sy fast bokstäverna till min halare under sportlåvet och när jag märkte att Fanny hade en symaskin valde jag att utnyttja detta :)

Jag satte mig vid symaskinen och provsydde lite på en provlapp då Fanny undrade om jag någonsin använt en symaskin förr......sååå det hela slutade med att världens snällaste Fasu sydde fast Annas bokstäver medan jag stod bredvid och berömde hennes insats :)  och super bra blev det! TACK FANNY! är skyldig dej en stoor gentjänst :)...hundarna Wilma och Ella var också med :)

 

(P.S. jag har faktist klarat symaskinskörkortet! )

 

OCH nuuu skall jag börja laga mig färdig för förfest hos Angelica och sedan bär det vidare mot Rocktails, som idag har gratis inträde för Rocktails medlemmar ;) see u there!


Det framtida bloggmaterialet...

Japp, som sakt är denna blogg väl planerad. Under de senaste 2-3 månaderna har jag samlat på mig mitt "framtida bloggmaterial" till min "framtida blogg". Har tagit ett foto lite här och var, som jag eventuellt skulle blogga om om jag eventuellt började blogga :) så det är vel inte mer än rätt att jag bloggar om det då också! Här kommer det:
Så kan det gå då man vistas med bloggande Vasa-vänner ;)

Vad man kan göra på sportlåvet..

1. Man kan fixa en blogg. Har planerat i eeevigheter att börja blogga (eller i 2 mån i alla fall) och nu har jag äntligen fått det gjort! woohoo :D lite finslipning behöver den ännu, så det har blogg-gurun Maria lovat hjälpa mig med någon dag. Egentligen skulle jag inte börja blogga före allt var klart, men kunde inte hålla mig :)
2. Sedan kan man gå ut och gå på isen med Fanny och hundarna. Igår var det otroligt fint väder! Fastän jag oftast hatar vintern så kan jag inte annat säga än att det är vackra dagar som dessa som gör att livet känns bra att leva. Speciellt efter en ganska stressig period känns det skönt att bara vara och UTAN ATT PLANERA ALLTING! (japp, jag kan inte heller tro att jag faktsikt skrev det där..bäst att bara skriva vidare före jag ångrar mig)
Efter nästan 2 timmar på isen blev det varm O´boy och lite godis hos Fannys, mums!
3. Sedan kan man mysa lite för sig själv och läsa tentlitteratur (försöka i alla fall). Har ju faktiskt en hel tvårummare för mig själv då kämppisen Emilia åkt ner till Lovisa. Det är riktigt skönt att vara för sig själv fastän jag annors hatar att vara ensam. Får se hur många dagar jag skall klara det här..
4. Man kan också få spontana ideér och börja baka vitchoklad-kokos kladdkaka. Har fått receptet av Fanny och denna kaka är helt LJUVLIGT GOD!! Vad jag sedan skall göra med en hel kaka vet jag inte..någon som vill komma på kaffe kanske?
5. För att inte helt tappa kontakten med sina klasskompisar kan man också ha Wordfued championships med Ida och Angelica :) (lag leder btw)...bra tidsfördriv detdär wordfued..
6. Och nuuu har jag ju också snart skrivit klart mitt livs första blogginlägg :D Nu när jag har fixat en blogg måste jag ju skriva inlägg också, skall göra mitt bästa för att hinna skriva åtminstone ett inlägg i veckan. Hur det skall gå återstår att se...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu